REBELDE girl ♥RBD♥Admin ♥
Broj poruka : 466 Godina : 29 Lokacija : SIEMPRE CON RBD!!!!! Poso/dokolice : MUZIKA!!!!PEVANJE!! Raspoloženje : EXTRA, ...SUPER...!!!!! Koliko volis RBD? : Opisi sebe: : tvrdogkava sam naj clan RBd-a : Anahi,Dulce i Alfonso Omiljeni avatar : Zovem se: : SANDRA Drzava: : Datum upisa : 29.12.2008
| |
Andja-Any corason Welcome!Tek saznajes za RBD
Broj poruka : 36 Godina : 29 Lokacija : With Any in magic world...We are singing Salvame and crying!!! Poso/dokolice : Pretrazivanje neta,slusanje muzike,ples,pevanje,gluma... Raspoloženje : Uvek extra...Pozitivna!!!Jedino ako me neko rastuzi budem tuzna ali brzo me prodje!!!Nisam ljutica.. Koliko volis RBD? : naj clan RBd-a : Anahi Omiljeni avatar : Zovem se: : Andjelija Drzava: : Datum upisa : 18.03.2009
| Naslov: Re: Ciju bi ste sliku zeleli da vidite? Sre Mar 18, 2009 11:23 am | |
| | |
|
Broj poruka : 466 Godina : 29 Lokacija : SIEMPRE CON RBD!!!!! Poso/dokolice : MUZIKA!!!!PEVANJE!! Raspoloženje : EXTRA, ...SUPER...!!!!! Koliko volis RBD? : Opisi sebe: : tvrdogkava sam naj clan RBd-a : Anahi,Dulce i Alfonso Omiljeni avatar : Zovem se: : SANDRA Drzava: : Datum upisa : 29.12.2008
| Naslov: Re: Ciju bi ste sliku zeleli da vidite? Pon Mar 23, 2009 7:12 am | |
| e PA NEKA ONDA POSTAVE SVI SLIKU!! | |
|
)!(-×DraGaNa-)!( postajes fan RBD-a
Broj poruka : 144 Godina : 27 Lokacija : Na 7 nebu...=D Poso/dokolice : Chatowanje...xD Raspoloženje : Luuudooooo! Koliko volis RBD? : Omiljeni avatar : Zovem se: : Dragana Drzava: : Datum upisa : 01.01.2009
| Naslov: Re: Ciju bi ste sliku zeleli da vidite? Uto Mar 24, 2009 11:40 am | |
| pa od swih...ali swejedno mi je...ja nemogu da postawim swoju sliku,nemam je na kompu,ali cim ih prebacim postawicu ih... | |
|
| Naslov: Re: Ciju bi ste sliku zeleli da vidite? Sre Mar 25, 2009 6:33 am | |
| vazi i ja cu postaviti ali kad je prebacim sa moba! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Ciju bi ste sliku zeleli da vidite? | |
| |
|