REBELDE girl ♥RBD♥Admin ♥
Broj poruka : 466 Godina : 29 Lokacija : SIEMPRE CON RBD!!!!! Poso/dokolice : MUZIKA!!!!PEVANJE!! Raspoloženje : EXTRA, ...SUPER...!!!!! Koliko volis RBD? : Opisi sebe: : tvrdogkava sam naj clan RBd-a : Anahi,Dulce i Alfonso Omiljeni avatar : Zovem se: : SANDRA Drzava: : Datum upisa : 29.12.2008
| Naslov: RBD zajedno 2010??? Uto Feb 24, 2009 5:18 am | |
| Na nekom hrvatskom forumu sam owo nashla!!!!
RBD hará una pausa en 2009 para cumplir con sus compromisos por separado y volverán en 2010, no como RBD, aún no se sabe el nombre. Esto lo he averiguado leyendo entre líneas unas palabras que dijo Christian en Madrid el 21 de agosto de 2008: ''En verdad los amamos y son bien especiales para nosotros. Esto que comenzó como RBD se ha vuelto algo más que lo previsto...'' Es posible que se cree otra banda con los mismo integrantes de RBD después de cumplir algunos de sus objetivos del 2009.
PRIJEVOD:
RBD Ce napraviti pauzu u 2009.godina da bi clanovi grupe mogli ispuniti svoje samostalne projekte i ponovo se skupiti 2010.godine ali ne kao RBD,još se ne zna ime. Ovo sam skužila citajuci izmeðu redova neke rijeci koje je rekao Christian u Madridu 21.08.08. "Ustvari vas volimo i jako ste posebni za nas. Ovo što je pocelo kao RBD se je pretvorilo u nešto što nitko nije ocekivao..." Moguce je da se napravi nova grupa sa istim clanovima RBD-a nakon što ispunimo neke ciljeve u 2009.godini.
Pa sve je moguce iako ne vjerujem previše da bi mogli ali....sve je moguce,sve | |
|
RBD_Chica Welcome!Tek saznajes za RBD
Broj poruka : 29 Godina : 33 Lokacija : Karlovac Poso/dokolice : Pa slusanje muzike, facebook i msn. Raspoloženje : Extra :) Koliko volis RBD? : naj clan RBd-a : anahi Omiljeni avatar : Zovem se: : Laura Drzava: : Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: RBD zajedno 2010??? Sre Apr 08, 2009 10:01 am | |
| ajme da bar!! jako bih to voljelaa | |
|
REBELDE girl ♥RBD♥Admin ♥
Broj poruka : 466 Godina : 29 Lokacija : SIEMPRE CON RBD!!!!! Poso/dokolice : MUZIKA!!!!PEVANJE!! Raspoloženje : EXTRA, ...SUPER...!!!!! Koliko volis RBD? : Opisi sebe: : tvrdogkava sam naj clan RBd-a : Anahi,Dulce i Alfonso Omiljeni avatar : Zovem se: : SANDRA Drzava: : Datum upisa : 29.12.2008
| Naslov: Re: RBD zajedno 2010??? Sre Apr 08, 2009 12:23 pm | |
| | |
|
RBD_Chica Welcome!Tek saznajes za RBD
Broj poruka : 29 Godina : 33 Lokacija : Karlovac Poso/dokolice : Pa slusanje muzike, facebook i msn. Raspoloženje : Extra :) Koliko volis RBD? : naj clan RBd-a : anahi Omiljeni avatar : Zovem se: : Laura Drzava: : Datum upisa : 25.03.2009
| Naslov: Re: RBD zajedno 2010??? Sre Apr 08, 2009 12:41 pm | |
| nadam se | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: RBD zajedno 2010??? | |
| |
|